Japanse snack en snoep

De Samurai

De eerste Japans snacks zijn ontstaan in de 15e eeuw, toen hadden de Samoerai kleine draagbare voedingsmiddelen uitgevonden die een lange houdbaarheid hadden voor de strijd. Veel van deze snacks hebben overleefd tot aan de dag van vandaag.

Industriele revolutie

De innovatieve golf van de Japanse snacks kwam in de jaren 1860 nadat de Japanse markten plotseling opengesteld werd voor ingevoerde suiker en granen. Westerse stijl snacks behoorden tot een van de eerste Japanse fabriek producten toen Japan begon te industrialiseren.

Cultureel shock

Het heeft lang geduurd voordat de lokale bevolking het westerste snack producten hadden geaccepteerd. De Westerse Japanse snacks won populariteit toen de industriële revolutie op gang kwam en steeds meer werknemers hun tijd doorbracht in kantoren en fabrieken. Net zoals de Samoerais buiten de deuren waren. De kinderen van deze werknemers hadden meer zakgeld en werd een belangrijke klant voor de snack bedrijven. De Japanse snack voedingsindustrie werd zeer concurrerend. De populaire merken introduceerde maandelijks nieuwe smaken met een beperkte hoeveelheid Japanse snacks om zo de schap ruimte aantrekkijk te maken.

Sold out!

Het is een veel voorkomende klacht in Japan dat de snacks komen en gaan snel. Net als je een lekkere snack wilt kopen, stoppen ze met het maken ervan. In deze omgeving van constante verandering, hebben een paar Japanse snacks het goed volgehouden en zijn tot de klassiekers geworden. Dit zijn de 

 

For international shipping check our worldwide shipping partner JPNLifestyle.com

JPNLifestyle.com has same assortment with attractive worldwide shipping rates.

© 2014 - 2024 Seikatsu | sitemap | rss

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.