Seikatsu Introduceerd "Mottainai" concept

もったいない of 勿体無い

Is een term van Japanse oorsprong die is gebruikt door milieuactivisten. De term in het Japans brengt een gevoel van spijt over verspilling over; de uitroep " mottainai! " kan worden vertaald als "Wat een verspilling!" Japanse milieuactivisten hebben de term gebruikt om mensen aan te moedigen om "teverminderen".

Samen tegen voedsel verspilling

Het is zonde om etenswaren weg te gooien omdat ze de bestempelde datum hebben bereikt. Er hebben mensen hun handen ingestoken om het product te maken, fabrikanten hebben de machinesen dagen lang laten draaien om het te produceren. Het duurt ongeveer een maand om op de boot om de producten ban Japan naar Europa te krijgen, daar gaat liters benzine doorheen. Uiteindelijk wordt het jammer genoeg niet op tijd verkocht en raakt het product over haar Best Before datum. Wat een zonde! Moottainai! もったいない!

もったいない or 勿体無い

MOOTTAINAI! betekend "Wat een Zonde!"

Seikatsu is net als u of jij fan van Japanse cultuur en bovendien Japanse etenswaren. We vinden het zonde om Japanse producten weg te gooien als ze bijna over de Best Before datum zijn of als ze er al overheen zijn. Daarom bieden we deze producten voor een minimale bedrag aan zodat de logistieke kosten toch gedekt zijn en dat het ook een voordeel voor uw portemonnee oplevert. Daarbij helpen we ook nog eens het milieu en de wereld wat een onderdeel is van "Het Leven" dit is precies de definitie van "Seikatsu"

Alvast super bedankt als u aan Moottainai! もったいない mee doet.

 

 

For international shipping check our worldwide shipping partner JPNLifestyle.com

JPNLifestyle.com has same assortment with attractive worldwide shipping rates.

Sorteer op
 • BBF 07-02-2023

  Uji no Tsuyu Silver Grade Loose Sencha Green Tea 50g
  Uji no Tsuyu Silver Grade Loose Sencha Green Tea 50g

  UJI NO TSUYU SILVER GRADE LOOSE SENCHA GREEN TEA 50G煎茶 銀 袋 Uji No Tsuyu Sencha Silver (Green Tea) Ingredienten: 100% Groene TheeKwaliteit : Lente pluk
  De eerste pluk van het jaar. Dit zijn jonge kleine thee blaadjes, of…

  € 5,95 € 3,50
 • Dars Milk Chocolate
  Dars Milk Chocolate

  DARS MILK CHOCOLATE 42GMorinaga ダース This is a treasure box full of rich, creamy chocolate pieces. Like a pirate, even though you could theoretically share this treasure, you won't want to.

  One of the best Japanese Chocolate…

  € 3,50
 • BBF 31-03-2023

  Pokemon Kauwgom
  Pokemon Kauwgom

  POKEMON KAUWGOMポケモンチューイングキャンディ LottePokemon ananas kauwgom

  Ingredienten: stroop, suiker, palmolie, soja-eiwit, gemodificeerd zetmeel, voedingszuur, emulgator, smaakstof, safloerkleurstof.

  € 2,19 € 1,50
 • BBF 15-03-2023

  Bull-Dog Saus Chunou 300ml
  Bull-Dog Saus Chunou 300ml

  BULL-DOG SAUS CHUNOU MET GROENTE EN FRUIT 300MLBull Dog Chunou is een verslavende Japanse saus gemaakt van verschillende groentes en fruit. Je kunt het gebruiken als marinade op vlees, kip, vis of BBQ. Bull Dog Tonkatsu is ook…

  € 4,99 € 1,50
Sorteer op
© 2014 - 2023 Seikatsu | sitemap | rss

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.