Sorteer op
 • Rozen Herb & Earth 8 g (20 stokjes)
  Rozen Herb & Earth 8 g (20 stokjes)

  JAPANSE WIEROOK - ROZENGEUR - HERB & EARTHDe allerbeste kwaliteit wierook met bamboestokjes, die minder rook geven. HERB & EARTH geeft net dat ideale vleugje zuivere geur in je huis.

  ∙ Hoofdgeur: Rozen.
  ∙ Brandduur: ongeveer…

  € 5,95
 • Pepermunt Herb & Earth 8 g (20 stokjes)
  Pepermunt Herb & Earth 8 g (20 stokjes)

  JAPANSE WIEROOK - PEPERMUNT - HERB & EARTHDe allerbeste kwaliteit wierook met bamboestokjes, die minder rook geven. HERB & EARTH geeft net dat ideale vleugje zuivere geur in je huis.

  ∙ Hoofdgeur: Munt.
  ∙ Brandduur: ongeveer…

  € 5,95
 • Kamille Herb & Earth 8 g (20 stokjes)
  Kamille Herb & Earth 8 g (20 stokjes)

  JAPANSE WIEROOK KAMILLE - HERB & EARTHDe allerbeste kwaliteit wierook met bamboestokjes, die minder rook geven. HERB & EARTH geeft net dat ideale vleugje zuivere geur in je huis.

  ∙ Hoofdgeur: Kamille.
  ∙ Brandduur: ongeveer 30…

  € 5,95
 • Frankincense Herb & Earth 8 g (20 stokjes)
  Frankincense Herb & Earth 8 g (20 stokjes)

  JAPANSE WIEROOK - FRANKINCENSE - HERB & EARTHDe allerbeste kwaliteit wierook met bamboestokjes, die minder rook afgeven. HERB & EARTH geeft net dat ideale vleugje zuivere geur in je huis.

  ∙ Hoofdgeur: frankincense.
  ∙…

  € 5,95

Het verschil tussen gewone wierook en Japanse wierook.

De Japanse wierook Het is gemaakt met hout van sandelhout, aloë, harsen, specerijen Y oliën essentieel. Sommige hebben alleen plantaardige ingrediënten; Anderen bevatten ook parfumoliën die zijn gecertificeerd door  IFRA  (International Fragrance Association) en kleurstoffen om sommige repen van andere te onderscheiden. Oosten wierook is waarschijnlijk de meest natuurlijke op de markt en voldoet aan de strenge gezondheids- en kwaliteitseisen van Japan.

De basis van Japanse wierook het is de schors van een boom genaamd tabu. Deze schors heeft de eigenaardigheid dat het, wanneer het eenmaal verpulverd, bij vermenging met water, een vormbare massa vormt zoals plasticine die tot staven kan worden gevormd.

 1. Water wordt toegevoegd en het mengsel van ingrediënten wordt tot wieltjes gekneed. Het maken van wierook is een delicate taak. Het goede werk en de ervaring van de ambachtslieden zijn essentieel om alle variabelen die een wierookstokje beïnvloeden te beheersen: de kwaliteit en oorsprong van de grondstoffen, de temperatuur, de vochtigheid van de lucht, het water dat in het mengsel wordt gebruikt, het drogen tijd ...
 2. Als de pasta de juiste consistentie heeft, wordt er spaghetti van gemaakt.
 3. De staven worden op maat gesneden en op houten trays gedroogd in een grote ruimte waar vochtigheid en temperatuur zorgvuldig worden gecontroleerd. 

De wierook Het blijft enkele dagen in de fabriek tot het hard wordt. Het wordt vervolgens verpakt voor verzending over de hele wereld.

Alles beïnvloedt dat het eindresultaat een stok is die correct brandt en zijn subtiel afgeeft geur.

© 2014 - 2024 Seikatsu | sitemap | rss

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.