Sorteer op
 • Ka-Fuh Witte Pruim 10g (120 stokjes)
  Ka-Fuh Witte Pruim 10g (120 stokjes)

  KA-FUH WITTE PRUIM 10G (120 STOKJES)Witte pruimen bloesem wordt deze wieroook ook wel genoemd. Een lekkere frisse geur om weer helemaal bij te komen van je lange dag.

  Quality Collection: Uitzonderlijk goede wierook, de beste die…

  € 11,95
 • Ka-Fuh Daphne 10g (50 stokjes)
  Ka-Fuh Daphne 10g (50 stokjes)

  KA-FUH DAPHNE 10G (50 STOKJES)Een samenstelling van allemaal kleine voorjaarbloemetjes die geven je een geweldige voorjaarsgevoel.Quality Collection: Uitzonderlijk goede wierook, de beste die wij van Nippon Kodo in het assortiment…

  € 6,95
 • Ka-Fuh Lavender 10g (50 stokjes)
  Ka-Fuh Lavender 10g (50 stokjes)

  KA-FUH LAVENDER 10G (50 STOKJES)Nippon Kodo serieWitte pruimen bloesem wordt deze wieroook ook wel genoemd. Een lekkere frisse geur om weer helemaal bij te komen van je lange dag.

  Quality Collection: Uitzonderlijk goede wierook,…

  € 6,95
 • Ka-Fuh Witte Pruim 10g (50 stokjes)
  Ka-Fuh Witte Pruim 10g (50 stokjes)

  KA-FUH WITTE PRUIM 10G (50 STOKJES)Witte pruimen bloesem wordt deze wieroook ook wel genoemd. Een lekkere frisse geur om weer helemaal bij te komen van je lange dag.

  Quality Collection: Uitzonderlijk goede wierook, de beste die…

  € 6,95
Sorteer op

Het verschil tussen gewone wierook en Japanse wierook.

De Japanse wierook Het is gemaakt met hout van sandelhout, aloë, harsen, specerijen Y oliën essentieel. Sommige hebben alleen plantaardige ingrediënten; Anderen bevatten ook parfumoliën die zijn gecertificeerd door  IFRA  (International Fragrance Association) en kleurstoffen om sommige repen van andere te onderscheiden. Oosten wierook is waarschijnlijk de meest natuurlijke op de markt en voldoet aan de strenge gezondheids- en kwaliteitseisen van Japan.

De basis van Japanse wierook het is de schors van een boom genaamd tabu. Deze schors heeft de eigenaardigheid dat het, wanneer het eenmaal verpulverd, bij vermenging met water, een vormbare massa vormt zoals plasticine die tot staven kan worden gevormd.

 1. Water wordt toegevoegd en het mengsel van ingrediënten wordt tot wieltjes gekneed. Het maken van wierook is een delicate taak. Het goede werk en de ervaring van de ambachtslieden zijn essentieel om alle variabelen die een wierookstokje beïnvloeden te beheersen: de kwaliteit en oorsprong van de grondstoffen, de temperatuur, de vochtigheid van de lucht, het water dat in het mengsel wordt gebruikt, het drogen tijd ...
 2. Als de pasta de juiste consistentie heeft, wordt er spaghetti van gemaakt.
 3. De staven worden op maat gesneden en op houten trays gedroogd in een grote ruimte waar vochtigheid en temperatuur zorgvuldig worden gecontroleerd. 

De wierook Het blijft enkele dagen in de fabriek tot het hard wordt. Het wordt vervolgens verpakt voor verzending over de hele wereld.

Alles beïnvloedt dat het eindresultaat een stok is die correct brandt en zijn subtiel afgeeft geur.

© 2014 - 2023 Seikatsu | sitemap | rss