Sorteer op
 • Pocky Tasty from Japan
  Pocky Tasty from Japan

  POCKY TASTY (CHOCOLATE-COVERED PRETZEL STICKS)ポッキー テイスティーGLICO Pocky Tasty Chocolate made of browned milk and carefully kneaded the milk chocolate with pretzel using fermented butter. It is a savory pocky that…

  € 3,99
 • New

  Pocky Aardbei TsubuTsubu Ichigo 2 pack
  Pocky Aardbei TsubuTsubu Ichigo 2 pack

  GLICO POCKY AARDBEI 2 PACKSつぶつぶポッキーいちごDe befaamde Japanse pocky. Deze snack bestaat uit een krokante biscuit stokje met aardbeiensmaak. Dit doosje bevat 2 verpakkingen. In Japan is Pocky een zeer populaire…

  € 3,50
Sorteer op

Glico bedachte en lanceerde Pocky in 1966, deze Japanse Chocolade stokjes zijn zo populair geworden dat ze over de hele wereld zijn gegaan.

Het woord " Pocky " is klanknabootsende woord en verwijst naar het geluid wanneer de sticks in tweeën wordt gebroken. Oorspronkelijk zijn de Pocky sticks gevormd van een stok koekje dat werd ingedompeld in gesmolten chocolade met een handig handvat. Tegenwoordig bestaan er zoveel verschillende soorten Pocky met diverse smaken en toppings dat je ze allemaal wel een keer wilt proeven. 

In Japan zijn de Pocky sticks bedoeld als je vrienden of geliefden ontmoet dat je elkaar een Pocky stick aanbied. Een gebaar van vriendschap en liefde naar elkaar toe. Daarom zijn zijn de verpakking ook op zo'n pocket size gemaakt dat het ook makkelijk te bewaren is in je jaszak of handtas.

© 2014 - 2023 Seikatsu | sitemap | rss

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.