Klantbeoordelingen

T.NG visuals
Haarlem
24/12/2015
Aanbeveling: ja

Beoordeling 10

Pluspunten
Goede communicatie en service voor het leveren van een product.
Top top top :D

Verbeterpunten
Meer een advies voor de Weiss schwarz single Kaarten pagina sorteer ze op series van de anime en vervolgens de nummers van de Kaarten op volgorde zodat het meer overzichtelijker is voor de kijker die Weiss schwarz Kaarten koopt. Alfabetisch bij voorbeeld op Anime serie.


Kimberly
Amersfoort
21/12/201
Aanbeveling: ja

Beoordeling 8

Pluspunten
Vrij groot assortiment, snelle levering.

Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen


Geeske
Harderwijk
21/12/2015
Aanbeveling: ja

Beoordeling 8

Pluspunten
Leuke en overzichtelijke website

Verbeterpunten
Het zou geweldig zijn als er nog meer soorten DIY snacks/snoep zouden komen in de toekomst van bijvoorbeeld van Kracie Popin Cookin


Rody
Waalwijk
21/12/2015
Aanbeveling: ja

Beoordeling 9

Pluspunten
- Leuke collectie
- Producten zijn goed
- Levertijd en bestellingen gaan altijd goed
- Goede service naar klanten

Verbeterpunten
- Collectie kan nooit groot genoeg zijn Realgold en Japanse ijskoffie mis ik enorm sinds ik in Nederland terug ben :)


Renee
Krimpen aan den IJssel
20/12/2015
Aanbeveling: ja

Beoordeling 9

Pluspunten
Super snelle levering. Kwalitatief zeer goede producten! Breed asortiment van verschillende Japanse producten.

Verbeterpunten
No comments


ann
vleteren
18/12/2015
Aanbeveling: ja

Beoordeling 9

Pluspunten
heel snelle levering.
alles zat netjes verpakt !
bedankt !

Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen


fenfen
huissen
17/12/2015
Aanbeveling: ja

Beoordeling 8

Pluspunten
Snel bezorgd

Verbeterpunten
Veel dingen zijn op


Jeffrey
Duiven
10/12/2015
Aanbeveling: ja

Beoordeling 10

Pluspunten
Snelle levering, goede prijs (wat betreft Weiss Schwarz booster boxen in ieder geval)

Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen


Klant
06/12/2015
Aanbeveling: ja

Beoordeling 9

Pluspunten
goed product , snelle levering

Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen


Klant
05/12/2015

Aanbeveling: ja

Beoordeling 10

Pluspunten
snelle levering

Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen


Romy
Sassenheim
05/12/2015
Aanbeveling: ja

Beoordeling 10

Pluspunten
Duidelijke e-mails over wat er gaande is met de bestelling (betaalbevestiging, verzendbevestiging)
Na bestellen volgende dag in huis, echt super.

Ga zo door!

Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen


Ingrid
Antwerpen
02/12/2015
Aanbeveling: ja

Beoordeling 8

Pluspunten
Leuke producten. Goede leveringsvoorwaarden en mooie website.

Verbeterpunten
Nog meer keuze in typische Japanse producten voor interieur en leuke verzamelitems.


Sybren
02/12/2015
Aanbeveling: ja

Beoordeling 8

Pluspunten
Vlotte levertijden
Correcte klantendienst

Verbeterpunten
Spijtig dat er geen pakketje thee bij zat, terwijl dit wel stond op hun facebook pagina.


Klant
Amsterdam
02/12/2015
Aanbeveling: ja

Beoordeling 10

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen


Klant
Amsterdam
30/11/2015
Aanbeveling: ja

Beoordeling 10

Pluspunten
- Hoge kwaliteit
- Snelheid

Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen


Jaimely
Leidschendam
30/11/2015
Aanbeveling: ja

Beoordeling 10

Pluspunten
Ik had een aantal Ramune besteld, en ik was een beetje bang dat het fout ging met het openen ivm de koolzuur, dit ging gelukkig goed.

Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen


Ravi
Den Haag
28/11/2015
Aanbeveling: ja

Beoordeling 10

Pluspunten
Leuke producten, Snelle verzending, Gratis verzending inclusief track and trace, en geeft altijd een leuke kleine extra bij een bestelling, Snelle service. En naar mijn ervaring geen minpunten. Helemaal perfect :)

Verbeterpunten
Op dit moment niks


Sophie
Amstelveen
26/11/2015
Aanbeveling: ja

Beoordeling 10

Pluspunten
Snelle bezorging, goede kwaliteit

Verbeterpunten
Geen


D
Eindhoven
26/11/2015
Aanbeveling: ja

Beoordeling 7

Pluspunten
Snelle levertijd, goed verpakt

Verbeterpunten
Twee van de producten waren in principe hetzelfde product als besteld, maar een andere verpakking en dus niet precies hetzelfde product als ik verwachtte.


Nicolette De Neijs
Den Haag
24/11/2015
Aanbeveling: ja

Beoordeling 10

Pluspunten
Goede uitleg over producten en producten werden snel bezorgt.

Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen


Rachelle
Alkmaar
21/11/2015
Aanbeveling: ja

Beoordeling 10

Pluspunten
Ik heb verder geen opmerkingen

Verbeterpunten
Ik kan geen verbeterpunten noemen


Suus
Maastricht
20/11/2015
Aanbeveling: ja

Beoordeling 10

Pluspunten
Zeer snelle afhandeling en verzending. Makkelijk betalen via iDeal

Verbeterpunten
Betere bescherming of opvulmateriaal in verpakking.


Gwendolyn
Uden
20/11/2015
Aanbeveling: ja

Beoordeling 10

Pluspunten
snelle levering, makkelijk shoppen en alle producten zoals ze zijn beschreven. Hier durf ik zonder risico's alles te bestellen en ben dus heel tevreden.

Verbeterpunten
Het voedsel is een raadsel omdat het niet echt duidelijk wordt beschreven.


Gretchen
20/11/2015
Aanbeveling: ja

Beoordeling 10

Pluspunten
Eerste bestelling verliep meteen goed: snelle levering, goed verpakt en de artikelen hebben een ruime houdbaarheidsdatum, waardoor ik zonder zorgen de producten kan opmaken. Erg leuk dat er kleine freebies worden meegestuurd en verzendkosten zijn erg laag - superfijn! Boven de 25 euro heb je zelfs gratis verzending. Houd er rekening mee dat nieuwe producten snel uitverkocht kunnen raken door hun populariteit, dit is iets wat niet altijd voorkomen kan worden, hier heb ik dan ook begrip voor. Ook op Facebook worden fans voldoende op de hoogte gebracht van nieuws.

Verbeterpunten
Ik kan op dit moment geen verbeterpunten bedenken.

© 2014 - 2020 Seikatsu | sitemap | rss